❤️ Örtfabriken är ett svenskt, familjeägt företag. Hos oss handlar du med Klarna. Gratis frakt över 600 SEK ❤️

Om oss

Örtfabriken har varsamt växt fram ur en önskan att leva mer hållbart i vardagen. Örter, tinkturer och stärkande mat spelar roll. Allt det vi stoppar i oss och andas in påverkar både oss själva och vår omgivning. Det går att leva ett mer hållbart liv.

Örtfabriken är ett familjeföretag. Vi tycker det är viktigt att stötta den egna hälsan med hjälp av naturen. Vi använder dagligen våra örter; både för att stärka hälsan men också för att ge en extra dimension till livet. Har du till exempel testat ett te på citronmeliss och blommor av läkemalva efter en krävande arbetsdag?

Vi har flera örtutbildningar och vet vilka örter vi själva kan plocka. Vi experimenterar och gör beredningar av läkeväxter eller använder dem som krydda i matlagningen. Genom att prova oss fram förstår vi vad kroppen bäst kan behöva. I detta sökande började Örtfabrikens tinkturer ta form. Tinkturer är bra på flera sätt. De är enkla att ta fram och är utan konserveringsmedel och tillsatser. De låter oss ta del av örtens verksamma ämnen i koncentrat och har en mycket lång hållbarhet.

Vi är så glada att ni har hittat till oss. Hör av er om ni har frågor!

Om du vill veta mer lyssna gärna på oss i detta poddavsnitt!

Örtfabriken

örter och tinkturer