❤️ Örtfabriken är ett svenskt familjeföretag. Hos oss handlar du med Klarna ❤️

Intresserad av bättre kunskaper om dina egna hormoner?

Det finns en del mycket intressanta källor att följa om man är intresserad av hormonell hälsa. Örtfabriken följer flera som kanske inte nödvändigtvis är kopplade till örter och herbalism. 

Här är fem tips på auktoriteter på området kvinnlig hormonhälsa.

1. Aviva Romm är läkare, barnmorska och herbalist. En kändis inom hälsa för kvinnor och barn. Synd att vi inte har fler läkare som henne i Sverige. Hon skriver mycket om sköldkörtelproblem, binjureutmattning, mage- och tarmhälsa, fertilitet.

2. Jenny Koos på Vulverine är utbildad inom Justisse-metoden för ökad fertilitetsförståelse. Jenny Koos jobbar outröttat med att lyfta kvinnors rätt till en bättre hälsa. Hon har dessutom örtkunskaper. 

3. Disa Mineur från Wahini Wild Woman är en auktoritet inom kvinnlig hormonhälsa. Vi måste ha bättre kunskaper för att fatta egna beslut om preventivmedel, behandlingar, etc. Disa har även erfarenhet av att läka ut cellförändringar. ⁠

4. Martina Johansson är civilingenjör och nyfiken nörd som skriver om biohacking, kost och hälsa. Hennes böcker Hormonstark är super för att ta saken i egna händer, få kunskaper om preventivmedel och öka vår fertilitetsförståelse. 

5. Susun Weeds webbsida är som att uppleva hippie-eran igen. Men låt dig inte avskräckas av konstiga typsnitt och allt för många färgval; den här herbalisten vet vad hon talar om. Hon arbetar särskilt med kvinnohälsan. Ps. Susun Weeds har jättemånga bra Youtube-klipp. 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published