Örtfabriken | Ett familjeföretag

Hej alla!

Vad roligt att du har hittat till Örtfabriken.

⁠Örtfabriken är ett familjeföretag. Det är jag, Carmela, som har grundat och driver Örtfabriken. Till min hjälp har jag min familj. Min bror var med de första årens uppstartsfas, min man ger dig svar på frågor i kundtjänsten och min dotter ger en extra touch åt våra sociala medier. ⁠

När jag gick en sommarkurs i örtlära öppnade sig bokstavligen örternas värld. Efter det finns ingen återvändo. Under de år jag utbildade mig inom örter så började drömmen om en fabrik växa fram. Ur detta blev Örtfabriken till. Idag erbjuder Örtfabriken örter i form av tinkturer och workshops och andra samarbeten. Att erbjuda tinkturer var ett naturligt val, då det är ett hållbart alternativ för miljön och för oss själva. ⁠⁠

Jag har fått uppleva hur örter, naturen och en holistisk livsstil gör skillnad. Med hjälp av naturen hittar vi tillbaka till oss själva. För mig är det ett sätt att hålla stress och utmattning stången. Med Örtfabriken vill jag bjuda in dig till denna värld. ⁠

Hör av dig om du har frågor! Jag älskar att samarbeta och nätverka och är öppen för förslag.

Ps. Vi har inte hunnit ta en dagsaktuell bild på oss, men så fort vi har hunnit klä oss fint och borstat håret så kommer den!

Teamet bakom Örtfabriken

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.