Kanske behövs det adaptogena örter just nu?

Vi börjar alltid hösten med extra stöd i form av adaptogena örter. Vi gör ett skifte från sommarens lugnare lunk till höstens mer krävande tempo. Vi har fler tider att passa och kanske befinner vi oss mer inomhus. Temperaturen sjunker och vi får inte lika mycket solenergi om dagarna. Samtidigt är nog många av oss oroliga över vårt samhälle, vart vi är på väg och hur framtiden kommer se ut. Speciellt i dessa valtider.
 
Adaptogena örter fyller din bägare med kraft. Så ser jag på det. Varje dag har vi en bägare att ta av (vissa har en stor bägare, andra har en mindre). Vi vill att den ska vara full o räcka hela dagen.
Vår tinktur Happy Energy innehåller en balans av adaptogena örter (Ashwaganda och Siberian Ginseng), Vitamin B6 och den stöttande Nässlan. Den ökar vår uthållighet, minskar trötthet och utmattning.
 
Det är lätt att tro att adaptogena örter är stimulerande - som kaffe. Men så är det inte. Adaptogena örter ger kraft och uthållighet, men inte korta kickar.
 
Har du upplevt kraften hos adaptogena örter?
HAppy Energy örter för uthållighet, trötthet och utmattning

Är du nyfiken på att läsa mer om adaptogenics, då rekommenderar vi dessa blogginlägg:

Adaptogena örter och svampar | Chaga | Ashwagandha – Örtfabriken (ortfabriken.se)

Boktips om Adaptogena örter som Ashwagandha – Örtfabriken (ortfabriken.se)

Vill du prova vår omtyckta tinktur för invärtes bruk för utmattning och trötthet: Tinkturen Happy Energy | Ashwagandha | Adaptogenics från Örtfabriken (ortfabriken.se)

Örtfabriken har också adaptogener i pulver - Adaptogena örter i pulver | Ashwagandha | Örtfabriken (ortfabriken.se)

 
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.