Här är vår tinktur Happy & Relaxed | Frossört ⁠och Citronmeliss

När vi skapade den här tinkturen hade vi inte en aning om att den skulle bli den mest efterfrågade bland våra Happysar. Det varierar i och för sig lite från tidpunkt på året, vilket förmodligen är helt naturligt. Denna tid på året ger den många det stöd vi söker. ⁠

Happy&Relaxed innehåller örterna Frossört, Citronmeliss och Lavendel. Frossörten är faktiskt en makalös ört*. Ju mer vi lär känna den, ju mer fascinerade blir vi. Den har så många skepnader. ⁠Frossörten har använts som kulturväxt på våra breddgrader, men har fallit lite i glömska. Citronmelissen är en något förbisedd ört, men när man väl får upp ögonen för den är det svårt att glömma den. Det har blivit en viktig följeslagare i Örtfabrikens liv. Lavendel behöver ingen större introduktion, men det är viktigt att tillägga att den ingår i mycket liten procent i denna tinktur. Den har annars en tendens att ta över - både smakmässigt och genom sin effekt. 

Happy&Relaxed är en tinktur att ta efter en lång jobbdag. Eller inför en lugn yoga. När du helt enkelt vill slappna av en stund. ⁠Vi ville skapa en tinktur som du kan ha med dig i din handväska och ta vid behov eller som du tar när du har satt dig i soffan och pustar ut. 
⁠⁠
* = obs, vi tycker att många örter är makalösa örter :-D⁠

Det här är en av Örtfabrikens mest populära tinkturer. Den innehåller Frossört och Citronmeliss. Frossört är ångestdämpande, minskar stress och oro.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.