Använd koden BLACKFREDAG idag för 20% | Gratis frakt över 600 SEK | Vi använder Klarna

Vår nya tinktur för meditation: Meditate

Här är en av Örtfabrikens nya tinkturer - Meditate från serien Blissful Tinctures. Det är en tinktur för dig som vill använda örter för personlig och spirituell utveckling.⁠

Örtfabrikens Meditate är en tinktur på örter för invärtes bruk att förstärka din meditation. Ta denna tinktur för att öppna ditt sinne och kronchakrat. Använd den när du vill sätta en intention, komma djupare i meditationen eller ge styrka åt din ceremoni.

Huvudörten i denna tinktur är Gotu Kola (Centella asiatica), som kallas den mest spirituella av örter. Används för att öppna kronchakrat. Holy Basil eller Tulsi (Ocimum Sanctum), den andra örten i tinkturen, kallas för meditationsörten nummer ett. I Indien har man den gärna vid hemmet då den renar utrymmet.

Vi har lagt till örten Ros, för att den får hjärtat att blomma. En uråldrig ört, älskad av herbalister och mystiker. Den sägs ge gnistan tillbaka. För att stilla upplevelsen i denna kraftfulla tinktur, ingår Kamomill. ⁠

Ta tinkturen Meditate innan du sätter dig i meditation. Du kan ta dropparna direkt i munnen. Eller droppa tinkturen i en kopp te (koka inte, då förstörs de verksamma ämnena) eller ett glas vatten.

Använd koden BLISS för 20% rabatt i oktober 2021:
https://ortfabriken.se/collections/blissful-tinctures-orter-for-meditation


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända