Behöver du bättre kunskaper om hormonhälsa? | Rådgivare och Kunniga kvinnor

Det finns en del mycket intressanta källor att följa om man är intresserad av hormonell hälsa, om att förstå sin menscykel bättre, örter för hormonell obalans och vid pms symptom. Örtfabriken följer flera som kanske inte nödvändigtvis är kopplade till örter och herbalism. 

Här är fem tips på auktoriteter på området kvinnlig hormonhälsa.

1. Aviva Romm är läkare, barnmorska och herbalist. En kändis inom hälsa för kvinnor och barn. Synd att vi inte har fler läkare som henne i Sverige. Hon skriver mycket om sköldkörtelproblem, binjureutmattning, mage- och tarmhälsa, fertilitet och använder örter och kosttillskott för att stötta vid hormonell obalans. Hon har skrivit många, bra böcker som kommer ge dig bra verktyg.

2. Jenny Koos på Vulverine är utbildad inom Justisse-metoden för ökad fertilitetsförståelse. Jenny Koos jobbar outröttat med att lyfta kvinnors rätt till en bättre hälsa. Hon har dessutom örtkunskaper. 

3. Disa Mineur från Wahini Wild Woman är en auktoritet inom kvinnlig hormonhälsa. Vi måste ha bättre kunskaper för att fatta egna beslut om preventivmedel, behandlingar, etc. Disa har även erfarenhet av att läka ut cellförändringar. ⁠

4. Fruktsant är namnet som Sara Beckman Lindberg använder i sin verksamhet som fertilitetscoach. Hon är certifierad handledare i Billingsmetoden. 

5. Susun Weeds webbsida är som att uppleva hippie-eran igen. Men låt dig inte avskräckas av konstiga typsnitt och allt för många färgval; den här herbalisten vet vad hon talar om. Hon arbetar särskilt med kvinnohälsa. Ps. Susun Weeds har jättemånga bra Youtube-klipp. 

Tips på kontakter hormonell obalans pms

Du hittar Örtfabrikens omtyckta tinktur Happy Hormones här

Vi tipsar om våra andra blogginlägg på temat. Läs till exempel: 

Örter för vårt hormonella cykliska liv | Hormonell obalans – Örtfabriken (ortfabriken.se)

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.