Här är vår tinktur Happy & Relaxed | Frossört ⁠och Citronmeliss

När vi skapade den här tinkturen hade vi inte en aning om att den skulle bli den mest efterfrågade bland våra Happysar. Det varierar i och för sig lite från tidpunkt på året, vilket förmodligen är helt naturligt. Denna tid på året ger den många det stöd vi söker. ⁠

Happy&Relaxed innehåller örterna Frossört, Citronmeliss och Lavendel. Frossörten är faktiskt en makalös ört*. Ju mer vi lär känna den, ju mer fascinerade blir vi. Den har så många skepnader. ⁠Frossörten har använts som kulturväxt på våra breddgrader, men har fallit lite i glömska. Citronmelissen är en något förbisedd ört, men när man väl får upp ögonen för den är det svårt att glömma den. Det har blivit en viktig följeslagare i Örtfabrikens liv. Lavendel behöver ingen större introduktion, men det är viktigt att tillägga att den ingår i mycket liten procent i denna tinktur. Den har annars en tendens att ta över - både smakmässigt och genom sin effekt. 

Happy&Relaxed är en tinktur att ta efter en lång jobbdag. Eller inför en lugn yoga. När du helt enkelt vill slappna av en stund. ⁠Vi ville skapa en tinktur som du kan ha med dig i din handväska och ta vid behov eller som du tar när du har satt dig i soffan och pustar ut. 
⁠⁠
* = obs, vi tycker att många örter är makalösa örter :-D⁠

Det här är en av Örtfabrikens mest populära tinkturer. Den innehåller Frossört och Citronmeliss. Frossört är ångestdämpande, minskar stress och oro.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.