Utdrag ur Örtfabrikens dagbok #2

Här delar vi tankar om Örtfabriken, både ur ett örtperspektiv och ur företagssynvinkel.

Som ni säkert har märkt har vi kommit ut med en serie örter i pulver. Det har varit väldigt roligt att följa processen med att ta fram rätt förpackning och en passande etikett. Etiketten blev supersnygg - eller vad tycker ni?
Vet inte riktigt om det syns, men vårt fina tryckeri kan göra upphöjd text nu. Vår symbol, kurbitsen, blev särskilt snygg.

Det vi ständigt jobbar med är att hitta rätt typ av förpackning. Svårt och tidskrävande. Vår utmaning är att hitta det mest miljövänliga alternativet. Till våra örtpulver valde vi en papptub framför andra möjligheter. Vi har valt att inte ha örterna inplastade. Men vi får se hur responsen hos er blir!

Vad gäller förpackningar så väljer vi ofta att återanvända paket, inslagningspapper, etc. Det verkar inte vara så många företag som gör det, vilket är synd. Vi får ju mängder!!! Mängder som annars bara slängs.
Den negativa aspekten är att paketen till dig som kund inte blir lika snygga alltid.
Vad tycker du - hur pass viktigt är det med en snygg leverans? 
Här på bilden ser du Örtfabrikens Rosenpulver, med ett förföriskt pulver av rosor. Flower Power innehåller ros, ringblomma och läkemalva - allt du behöver för att göra blommornas beauty till din vardag!Rosenpulver rosor, ringblomma, malvablomma, örter.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.