En doft av rosor - Örtfabrikens rospulver!

"Wild rose softens the areas that we tense to protect ourselves, unraveling emotional tension patterns that get locked in the body. Rose naturally works in places where 'flow' is impeded. Rose unwinds the stuck-ness that is often rooted in old grief, old trauma". - Rebecca Altman

Örtfabrikens Rospulver går knappt att sluta dofta på. Vi strör lite pulver i vår latte eller på vår smoothie. Vi använder också rospulver till våra bakverk. Men i liten dos då smaken är åt det sura, bittra hållet.

När du plockar rosblad ska du välja de som doftar, det är de som besitter rosens verksamma ämnen. Var noga med var du plockar dem, undvik de som är besprutade.

Vi längtar till de går att plocka vilt igen, men till dess låter vi oss förföras av doften som stiger ur vår kopp.

Rosor och rospulver för en vacker, förförisk doft i din dryck och till dina bakverk.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.