❤️ Örtfabriken är ett svenskt, familjeägt företag. Hos oss handlar du med Klarna. Gratis frakt över 600 SEK ❤️

Känner du till Floral Waters och Hydrolat av örter?

Floral Waters, hydrolat eller blomstervatten är andra beskrivningar på dessa örtiga hudvårdsprodukter. Det är vårt senaste tillskott hos Örtfabriken.

Vi lärde känna dessa hydrolat under tiden vi bodde i Lettland. Det finns så mycket, djup kunskap om örter i denna mystikens land. De använder örterna på ett naturligt men också varierat sätt. Hydrolat är lika populära där som eteriska oljor. För egen del blev det en kärlekshistoria. Vi använde dem dagligen på jobbet. Sprayade ansiktet då och då vid datorn. Det gav återfuktning, men även något annat. En trygghet, eller förtröstan i en väldigt stressig tillvaro.

De här hydrolaten utvinns genom destillering. Örten plockas färsk och destilleras genast med hjälp av ånga. Det ger två produkter. Dels de kända eteriska oljorna. Från ett par droppar till flera milliliter. Den andra produkter är hydrolatet. Det är en vattenbaserad örtprodukt som kan användas direkt på huden. Helt naturlig. Och så grym!

Doften är precis som att dofta på en äng. Naturlig och jordig. Dessa hydrolat är gjorda på örter som har plockats vilt i Lettland eller som har odlats i liten skala.

Är du intresserad på att testa en Floral Water så hittar du dem här.

Floral Waters av örter eller Hydrolat på örter för huden. 100% naturliga av vilda växter från Lettland. Utvinns gm destillering. Köp Örtfabrikens Floral Waters!

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända